tirsdag den 11. november 2014

11/11

Fredag tog vi til Beijing på tøsetur. Vi var 9 ud af 11 piger af sted. Fredag tog vi på madmarked hvor vi spiste aftensmad. Vi spiste alt muligt forskelligt. Susanne og jeg delte noget forskelligt mad, så vi kunne smage mere forskelligt. Lørdag tog vi til Sommerpaladset. I metroen snakkede Sofie med en kineser, der endte med at invitere sig selv med til paladset. Han viste os rundt til alle de pæne steder. Vi så overhovedet ikke det hele selvom vi vadede rundt i 3 timer. Efter sommerpaladset tog Susanne, Julie, Sofie og jeg ud til det gamle sommerpalads som blev bombet af briterne og franskmændende i 1800 tallet. Vi vadede rundt for at finde ruinerne og til sidst fandt vi dem. Det var ikke imponerende, eller også fandt vi bare ikke de rigtige. Om aftenen spiste vi på en lokal restaurant. De andre tog i byen, men Sofie og jeg valgte at gå rundt og kigge i byen. Søndag morgen havde de andre tømmermænd, så Sofie og jeg gik igen rundt og kiggede. Da de andre stod op mødtes vi på en cafe og spiste morgenmad. Herefter tog vi til et tøjmarked. Det var et stort center på 5 eller 6 etager. Der var alt fra sko til souvenirs. Der blev shoppet igennem. Efter vi havde spist, tog vi til togstationen. Vi var på togstationen 19:30, men kunne ikke få et tog før 22.52, så vi fandt et hjørne og sad i indtil toget boardede. Da vi stod af toget løb vi ud til taxa holdepladsen for at komme foran alle de kineserne der var med vores tog. Vi fik en taxa efter at have stået i kø i 45 minutter. Mandag var normal dag. Tirsdag morgen mødte vi i you&me centeret  og fik af vide at vi skulle på tur. Vi havde ikke tøj på til at tage af sted, da vi ingenting anede på forhånd. Man lærer at tage tingene som de kommer når man er i Kina. Vi tog til vandparken og lavede aktiviteter. Her til eftermiddag har jeg forberedt mig på min privat undervisning der starter på lørdag.


Sommerpaladset
Sommerpaladset

Fra venstr: Sofie, Ursula, Lærke og Elisabeth

Her kan man bedre se hvordan det fungerer med de dyr der er på kejserens bygninger. Bagerst er der en drage. Forrest er kejseren. Jo flere dyr der mellem kejseren og dragen jo vigtigere er bygningen, da der er flere til at beskytte dragen.

Det gamle sommerpalads

Verdens bedste chokoladebolle.

Ursula og Lærke følger moden i Kina.

Det lyserøde er en ble. Bukserne er åbne i bunden, så de ikke behøver tage dem af for at tisse... De fleste har ikke ble på, så der er bare bar numse...

En af de nuttede børn der var med i vandparken.

Der blev samlet blade til at fylde trækronen.

Pigen frøs, så hun blev iført sin panda.

Der bliver krammet træer...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar